Muira puama

Muirapuama

Denumirea botanică de Muira Puama: Ptychopetalum Olacoides 

Alte nume comune: lemn eficienta, Mara puama, marapuama, Raiz marapama del macho, şi potenzholz. 

Habitat: Muira Puama, sau lemn potenta, este originar din Brazilia Amazon. Este nevoie de un climat tropical şi de umiditate abundenta pentru a prospera. 

Descriere Plant: Muira Puama este un mic arbust / arbore care creşte la o înălţime de 5 metri şi produce mici, albe, parfumate flori de iasomie-. 

Piese de schimb Plante de second hand: coaja si radacina acestui copac sunt folosite în scopuri medicale. 

Utilizează terapeutice, Beneficii şi Creanţe de Muira Puama 

* Muira Puama a fost utilizat în mod tradiţional de către triburi din Brazilia şi ţările din jur din America de Sud.Acesta este un popular, deşi nu bine cercetat, supliment pe bază de plante în Europa şi America de Nord şi de Sud. 
* In mod traditional aceasta planta a fost folosit de către triburile indigene ca un afrodisiac şi pentru a trata impotenta. Mestecatul latra, tulpinile sau radacina a fost cea mai populara metoda de administrare. 
* Muira Puama a fost de asemenea folosit ca un tonic pentru condiţii de nervos şi depresiuni. Acesta a fost folosit pentru a promova funcţionarea nervilor globală şi pentru a calma durerea nervoase. 
* Unele triburi amazoniene au utilizat această plantă medicinală pentru tratamentul dizenteriei şi reumatism.O pastă de uleiuri scoarţă şi / sau rădăcină a fost, de asemenea aplicat local pentru a trata beriberi şi paralizie. 
* În Europa, în jurul valorii de 1930, a devenit un supliment popular pentru tratarea disfuncţiei erectile. Aceasta a fost dovedit a fi la fel de eficace ca yohimbine, în unele cazuri, fara efecte secundare negative. 
* Desi studiile clinice si de cercetare sunt rare, Muira Puama este încă promovată astăzi ca un tratament pentru disfuncţia erectilă şi ca un afrodisiac masculin. 
* A fost de asemenea utilizat pentru tulburări gastro-intestinale şi ca un tratament pentru indigestie. 
* Muira Puama are un efect stimulant, care lasă cu ghidul de un sentiment general de bine cand sunt luate in doze corespunzatoare. Dozele mari pot provoca o hiperstimulare lăsând ghidul de senzaţie de nelinişte şi care afectează somnul. 
* Acest supliment pe bază de plante a fost de asemenea demonstrat, în studiile pe animale, pentru a îmbunătăţi concentrare mentala si claritate. Aceasta poate ajuta, de asemenea, imbunatati concentrarea si memoria pe termen scurt. 
* De asemenea, este utilizat pentru a trata caderea parului. 

Magazin suplimente nutritive pentru scaderea colesterolului rau, creste colesterolul bun, scad trigliceridele, antioxidanti, suplimente pentru articulatii dureroase, suplimente naturale pentru sistemul cardiovasular, produse naturiste care elimina toxinele din corp si detoxifica organismul, suplimente pentru digestie usoara, insmonie si stres, naturiste pentru menopauza si naturiste pentru prostata, plante pentru a proteja ficatul si naturiste pentru a slabi sanatos, produse naturiste pret, pastile slabit naturiste pret, medicamente naturiste preturi.