No block: FORMATTED_STANDARD_PRICE in file: templates/products_more.tpl
Yam Mexican-Hormo+ (60 capsule) - Afrodisiace naturale, libidou, tonus sexual

Comanda acum

Pret: 0.00 Lei
Cantitate:
printeaza
Menopauza

Yam Mexican-Hormo+ (60 capsule)

Yam Mexican-Hormo+ (60 capsule)

Yam Mexican este un antispastic foarte bun, este astfel bun pentru crampele menstruale, relaxant muscular, calmant al nervilor, amelioreaza durerile, circulatia proasta si nevralgia, inflamator al poliartritei rumatodoida si pentru crampe abdominale si intestinale.

El a fost mult timp folosit pentru beneficiile sale în materie de sanatate reproductiva a femeilor, inclusiv sindromul pre-menstrual si problemele de menopauza. Acesta poate fi luata în capsule sau în ceai (desi exista opinii amestecate cu privire la aroma). Pulberea poate fi adaugata la creme sau unguente vaginale.

Wild Yam in utilizarea traditionala: este pentru reducerea crampelor menstruale. Proprietatea sa antispasmodica este benefica pentru orice tip de spasme musculare si colici, cum ar fi colici intestinali si bilioase, meteorism, ovarian si de dureri uterine; pentru circulatie proasta si nevralgie, inflamator al poliartritei reomatodoida, precum si pentru crampe abdominale si intestinale. Wild Yam poate fi foarte benefic pentru nervozitate, neliniste si alte conditii de stres.

Ca un stimulent pentru fluxul de bila crescut, acesta poate ajuta la indepartarea congestiei hepatice, colici colerici si calculi biliari.

De asemenea, este cunoscut ca are o actiune terapeutica asupra sanatatii ficatului in general, se crede ca abilitatea radacinii de yam salbatic reduce nivelul colesterolul din sânge si a tensiunii arteriale si ajuta indirect ficatul, prin cresterea eficientei sale si reducerea stresului.

Saponine sale sunt, de asemenea, anti-inflamatorii, acesta este o planta utila atunci când se trateaza artrita reumatoida si afectiunile inflamatorii ale intestinului.Efectul sau diuretic, combinate cu actiunea antispastice, calmeaza afectiunilor dureroase ale tractului urinar.

Yam Mexican contine alcaloizi, saponine steroidice, taninuri, fitosteroli si amidon.

Benefic pentru sanatatea femeilor aflate în menopauză.

Yam mexican este un aliat de alegere pentru perioada grea in menopauza : se poate reglementa sistemul hormonal si este excelent pentru combaterea bufeurilor.

Ingrediente: Yam mexican (330mg) - capsula Gelatină clorofilă 100% naturala.

Instrucţiuni de utilizare: 4 - 6 capsule pe zi

Prezentare: flacon 60 capsule.

« inapoi
Magazin suplimente nutritive pentru scaderea colesterolului rau, creste colesterolul bun, scad trigliceridele, antioxidanti, suplimente pentru articulatii dureroase, suplimente naturale pentru sistemul cardiovasular, produse naturiste care elimina toxinele din corp si detoxifica organismul, suplimente pentru digestie usoara, insmonie si stres, naturiste pentru menopauza si naturiste pentru prostata, plante pentru a proteja ficatul si naturiste pentru a slabi sanatos, produse naturiste pret, pastile slabit naturiste pret, medicamente naturiste preturi.