No block: FORMATTED_STANDARD_PRICE in file: templates/products_more.tpl
Cartilaj de rechin (60 capsule) - Afrodisiace naturale, libidou, tonus sexual

Comanda acum

Pret: 0.00 Lei
Cantitate:
printeaza
Articulatii

Cartilaj de rechin (60 capsule)

Cartilaj de rechin (60 capsule)

Scheletul rechinului este fabricat din cartilaj, care este o forma densa de tesut conjunctiv. Cartilajul este uscat si macinat pentru a crea un supliment nutritiv dietetic. Se credea ca este benefic pentru sanatate si vindecarea bolilor si a fost utilizat din cele mai vechi timpuri romane. Cartilajul de rechin este compus din proteine, calciu, colaj, sulf si mucopolizaharide. 
Proprietati anti-inflamatorii 
Cartilagiul de rechin ajuta la scaderea inflamatiei si durerilor la nivelul articulatiilor. Este cunoscut pentru ca reduce durerea severa sau disfunctiile osoase. 
Proprietati vindecatoare ale artritei 
Cresterea anormala a capilarelor mici care distrug prezentul cartilaj în articulatii, dureri si ulterior si de distrugere se transforma in artrita, este considerat a fi controlate de catre dozaje intravenoasa si orala de cartilaj de rechin. Cartilajul functioneaza în acelasi mod in care se face in lupta impotriva cancerului, si anume prin inhibarea cresterii vaselor de sânge, si obliga capilarele anormale la regres. 

Proprietati in vindecare psoriazisului 
Se crede ca simptomele psoriazisului de ingrosare a pielii si eliminarea depinde de formarea anormala a capilarelor. Cartilajul de rechin opreste cresterea acestor capilare (vase de sânge), si obliga capilarele anormale sa dispara. 

Proprietati in imunitate 
Cartilajul de rechin este bogat în proteine si calciu, aceasta este consumata ca un supliment alimentar pentru a ajuta la cresterea imunitatii. Boli care sunt legate de schimbari în molecula sunt tratate cu cartilaj de rechin, deoarece contine mucopolizaharide. Acesta ajuta la vindecarea astmului bronsic, stejar otrava (poison oak), eczeme, emfizem, si hemoroizi. 

Desi în cercetarile sale de vindecare si proprietati medicinale, cartilajul de rechin a crescut in popularitate de peste ani si se crede ca poate ajuta la tratarea unor boli ca un medicament alternativ.
Confortul articulatiilor, 17% condroitin. 

Cartilajul de rechin este folosit in mod traditional pentru a diminua durerile articulatiilor , ajuta la cresterea si formarea de oase si pot asimila si depune calciu pe oase. Cartilagiul de rechin este, de asemenea, recomandat pentru a sustine dezvoltarea intelectuala la o varsta frageda.

Cartilajul de rechin este extras din siki , familie de rechini. Acest peste, capturat în Oceanul Atlantic, este frecvent consumat. Noi colectam bucati care nu sunt utilizate de catre industria alimentara, cum ar fi cartilaj . Numai extracte de peste de la non-specii protejate sunt comercializate de catre laboratoarele noastre.


Ingrediente: Cartilaj rechin (370mg) - sulfat de condroitina (50 mg) - sulfatul de glucozamina (50 mg) - stearat de magneziu, Capsula Gelatina clorofila 100% naturala.
Instructiuni de utilizare: 4-6 capsule pe zi.

« inapoi
Magazin suplimente nutritive pentru scaderea colesterolului rau, creste colesterolul bun, scad trigliceridele, antioxidanti, suplimente pentru articulatii dureroase, suplimente naturale pentru sistemul cardiovasular, produse naturiste care elimina toxinele din corp si detoxifica organismul, suplimente pentru digestie usoara, insmonie si stres, naturiste pentru menopauza si naturiste pentru prostata, plante pentru a proteja ficatul si naturiste pentru a slabi sanatos, produse naturiste pret, pastile slabit naturiste pret, medicamente naturiste preturi.