No block: FORMATTED_STANDARD_PRICE in file: templates/products_more.tpl
KrillOil-Omega 369 (60 capsule) - Afrodisiace naturale, libidou, tonus sexual

Comanda acum

Pret: 0.00 Lei
Cantitate:
printeaza
Articulatii | Circulatie | Colesterol

KrillOil-Omega 369 (60 capsule)

Ulei Krill Oil 60 capsule

Beneficiile uleiului de Krill:
-Omega 369 are rol benefic in: reumatism, osteoporoza. 
-Previne aparitia infarctului miocardic
-Protejeaza membranele
-Creste energia corpului
-Stimuleaza sistemul imunitar
-Stimuleaza sistemul digestiv
-Ajuta la concentrare / memorie
-Ofera protectie impotriva razelor UV
-Previne bolile cardiovasculare
-Scade colesterolul si trigliceridele
-Reduce durerile artritice
-Combate sindromul premenstrual si dismenoreea
-Putere antioxidanta incomparabila Omega 3, Omega 6 si Omega 9 (in echilibru)
-Viaminele A si E
-Sursa de fosfolipide unice
-Sursa de colina
-Teste ORAC
-De 34 ori inai mult antioxidant decat Coenzima Q10
-De 6,5 ori mai eficient decat licopenul
-De 48 de ori mai bogat in omega 3 decal uleiurile extrase din peste.

Krill

Ce este Krill Oil?
Cum multi oameni au deveni mai constienti de sanatate si adaugarea de suplimente naturale pentru dieta lor, uleiul de krill a devenit din ce in ce mai popular pentru numeroasele beneficii. Pentru a intelege mai bine avantajele ale uleiului de krill, trebuie mai intai sa stiti ce este un krill.
Krill sunt creveti, crustacee, care sunt de aproximativ 1 la 6 centimetri lungime. Ei traiesc in ocean si se hranesc in principal cu fitoplancton. Sunt aproape de partea de jos a lantului alimentar si sunt mancate de balene, foci, pinguini, calmari si peste. Inainte ca ulei de krill sa devenina popular, kril era recoltat pentru hrana pestilor acvatici in acvarii, momeli, produse alimentare si era solicitat pentru okiami pentru japonezi.
Krill ulei, ulei care este gasit in mod natural in kril, este extras si vandut ca un supliment nutritional. Ulei de Krill contine omega-3 acizi grasi, care este principalul motiv pentru acest lucru devenind popular ca un supliment nutritional.
Un alt motiv ulei de krill devine popular este, deoarece contine un antioxidant numit astaxantina. Algele pe care krill le mananca produce culoare rosu aprins pigmentul care da astaxantin in krill si alte crustacee, cum ar fi de culoare rosu-roz homarii si crevetii.
Antioxidantii protejeaza celulele corpului nostru de la oxidare de la radicalii liberi, substante instabile care sunt gandite pentru a contribui la anumite boli cronice. Spre deosebire de multi alti antioxidanti, astaxantina traverseaza bariera hemato-encefalica, in cazul in care ar poate proteja, teoretic, ochii, creierul si sistemul nervos central de radicalii liberi.
De ce oamenii consuma ulei de krill
Oamenii folosesc ulei de krill, din aceleasi motive pe care o folosesc ulei de peste, ulei de in, omega-3 sau alti acizi grasi. Spre deosebire de uleiul de peste, uleiul de kril nu provoaca miros de peste din gura sau gust de peste, o reactie adversa frecventa la uleiul de peste. Cand sa comparat cu uleiul de peste, sa descoperit ca uleiul de krill este de patruzeci si opt de ori mai puternic. De asemenea, uleiul de krill contine o cantitate mai mare de astaxantina fata de ulei de peste.
Iata cateva beneficii specifice pentru care este folosit.

Colesterol mic

• • Colesterol
Studiile arata ca uleiul de krill este un remediu natural pentru colesterol ridicat. Intr-un studiu, pe 120 de persoane s-au dat ulei de krill, ulei de peste si un placebo. Ulei de Krill a redus LDL (denumit in continuare "colesterol rau"), cu ​​34% si a crescut HDL ("colesterolul bun") cu 43,5%, comparativ cu placebo. In comparatie cu uleiul de peste reduce colesterolul LDL cu 4,6% si a crescut colesterolul HDL cu 4,2%. Krill a redus de asemenea trigliceridele.

• • Sindromul premenstrual
Cercetarile preliminare sugereaza ca uleiul de krill poate ajuta la reducerea simptomelor sindromului premenstrual (PMS), cu toate acestea, sunt necesare mai multe cercetari.

Studii krill

• • Artrita
Un studiu al: Jurnalul Colegiului American de Nutritie a examinat ulei de krill (300 mg pe zi), comparativ cu un placebo si au constatat ca uleiul de krill a fost mai eficace in reducerea simptomelor artritei si inflamatiei articulare.
Efecte secundare
Pana in prezent exista foarte putine efecte secundare negative asociate cu uleiul de krill. Cea mai mare masura de precautie se elibereaza pentru persoanele care sufera de alergii la peste. Amintiti-va ca kril sunt un crustaceu si cei care sufera de alergii ar trebui sa consulte cu siguranta cu medicul lor inainte de a lua ulei de krill.
Efectele secundare de ulei de krill pot include scaune moi, diaree sau indigestie.
Interactiuni posibile cu medicamente:
Persoanele care iau anticoagulante (medicamente anticoagulant sau anti-trombocite), cum ar fi aspirina, warfarina (Coumadin), heparina, (Plavix) clopidogrel, non-steroidal medicamente anti-inflamatorii (AINS), cum ar fi ibuprofen (Motrin, Advil), naproxen ( Naprosyn, Aleve) ar trebui sa utilizeze doar ulei de krill sub supravegherea medicului.
Ulei de Krill ar trebui sa fie, de asemenea, utilizat cu precautie de catre persoane care iau suplimente si plante care sunt considerate a creste riscul de sangerare, cum ar fi ginkgo biloba si usturoi.

Mod Administrare: Pentru dureri articulare se recomanda 1 capsula pe zi. Pentru a scadea colesterolul si trigliceridele se recomanda 2 capsule pe zi timp de 3 luni.

Prezentare: Cutie cu 60 de gelule.

Ingrediente:

1 capsula gelatinoasa contine 500 mg de krill oil.
500 mg de krill oil contine:

Astaxanthina

0,75 mg

Colina

37 mg

Omega-3 Acizi grasi

( 150 mg EPA si 45 mg DHA)

150 mg

Omega-6 Acizi grasi

10 mg

Omega-9 Acizi grasi

42,5 mg

Fosfolipide

200 mg

Vitamina A (all-trans retinol)

15 mcg

Vitamina E (alpha-tocopherol)

0,17 mg


Surse:
Bunea R, El Farrah K, Deutsch Evaluarea L. a efectelor Neptun Krill Oil privind evolutia clinica a hiperlipidemiei. Altern Rev Med (2004) 9.4: 420-428.
Deutsch Evaluarea L. a intrarii in vigoare a Neptun Krill Oil privind inflamatia cronica si simptome artritice. J Am Coll Nutr. (2007) 26.1: 39-48.

« inapoi
Magazin suplimente nutritive pentru scaderea colesterolului rau, creste colesterolul bun, scad trigliceridele, antioxidanti, suplimente pentru articulatii dureroase, suplimente naturale pentru sistemul cardiovasular, produse naturiste care elimina toxinele din corp si detoxifica organismul, suplimente pentru digestie usoara, insmonie si stres, naturiste pentru menopauza si naturiste pentru prostata, plante pentru a proteja ficatul si naturiste pentru a slabi sanatos, produse naturiste pret, pastile slabit naturiste pret, medicamente naturiste preturi.