No block: FORMATTED_STANDARD_PRICE in file: templates/products_more.tpl
Muirapuama (200 caps) - Afrodisiace naturale, libidou, tonus sexual

Comanda acum

Pret: 0.00 Lei
Cantitate:
printeaza
Afrodisiace

Muirapuama (200 caps)

Muirapuama 200 capsule

Muira puama Denumit si “lemnul potentei”, muira puama este un foarte puternic stimulent si afrodiziac, derivat din scoarta copacului cu acelasi nume. Coaja arbustului care creste in jungla amazoniana este mestecata cruda sau fiarta, pentru a obtine un ceai cu efecte afrodiziace, consumat de obicei de catre amerindienii din triburile care traiesc in preajma fluviilor Amazon si Orinoco.

Afrodiziac unic, muira puama este folosit si la tratamentul afectiunilor neuromusculare, gripei si problemelor menstruale. Printre altele, poate preveni chelia. Muira puama poate oferi senzatii erotice atat de puternice incat unul dintre parteneri poate lesina in timpul actului sexual.

Administrarea sa este o problema ce tine de moralul si liberul arbitru al fiecaruia, datorita faptului ca acest puternic stimulent poate oferi dependenta atat femeilor cat si barbatilor. Muira puama este foarte apreciat de triburile amazoniene datorita senzatiei de euforie care se instaleaza in organism dupa terminarea actului sexual.

-Afrodiziac unic, muira puama este folosit si la tratamentul afectiunilor neuromusculare, gripei si problemelor menstruale.

-Printre altele, poate preveni chelia.

-Muira puama poate oferi senzatii erotice atat de puternice incat unul dintre parteneri poate lesina in timpul actului sexual.

-Administrarea sa este o problema ce tine de moralul si liberul arbitru al fiecaruia, datorita faptului ca acest puternic stimulent poate oferi dependenta atat femeilor cat si barbatilor.

-Muira puama este foarte apreciat de triburile amazoniene datorita senzatiei de euforie care se instaleaza in organism dupa terminarea actului sexual.

-Tonic neuromuscular

-Afrodisiac masculin

-Tratament impotenta

-Astenie sexuala (scaderea libidoului, tulburari de dinamica sexuala)

-Infertilitate

-Astenie generala si depresie

-Sindrom premenstrual

-Gastrita de stress

Administrare: 4-6 capsule pe zi.

Compozitie: Muirapuama 250 mg/capsula.

Prezentare: 200 de capsule.

« inapoi
Magazin suplimente nutritive pentru scaderea colesterolului rau, creste colesterolul bun, scad trigliceridele, antioxidanti, suplimente pentru articulatii dureroase, suplimente naturale pentru sistemul cardiovasular, produse naturiste care elimina toxinele din corp si detoxifica organismul, suplimente pentru digestie usoara, insmonie si stres, naturiste pentru menopauza si naturiste pentru prostata, plante pentru a proteja ficatul si naturiste pentru a slabi sanatos, produse naturiste pret, pastile slabit naturiste pret, medicamente naturiste preturi.