No block: FORMATTED_STANDARD_PRICE in file: templates/products_more.tpl
Drojdie de orez rosu (60 capsule) - Afrodisiace naturale, libidou, tonus sexual

Comanda acum

Pret: 0.00 Lei
Cantitate:
printeaza
Colesterol

Drojdie de orez rosu (60 capsule)

Drojdie de orez rosu (60 capsule)

Drojdia de orez rosu este produsa de o ciuperca microscopica care creste pe orez. Acest microorganism, Monascus purpureus, produce un pigment rosu caracteristic care a dat numele drojdiei. Deci drojdia este rosie, nu orezul. Extrasii normalizati ai drojdiei de orez rosu pot reduce continutul de colesterol total de la 31% la 13%, continutul de LDL pană la 33% si cel de trigliceride pana la 24%. Unele studii au demonstrat administrarea de drojdie de orez rosu creste continutul de HDL (colesterol benefic) la subiectii tratati. Persoanele care aveau un nivel crescut de LDL si/sau un nivel diminuat de HDL prezinta riscuri sporite de aparitia a unor boli coronariene.
De ce este periculos colesterolul?
Nivelul crescut al colesterolului duce la formarea de depozite de tesut gras pe peretii vaselor de sange. Cu timpul, aceste depozite ingreuneaza circuitul sangvin, astfel incat prin artere nu mai circula suficient sange. Hipercolesterolemia poate fi mostenita insa este adesea usor de prevenit si de tratat.
Cum actioneaza drojdia de orez rosu?
Drojdia de orez rosu este un supliment alimentar, originar din China, obtinut prin fermentare. Atunci cand se afla in stare pura, drojdia de orez rosu actioneaza asupra a numeroase afectiuni.
Compusul activ din drojdia de orez rosu obtinuta pe cale naturala, se transforma intr-o enzima specializata in timpul digestiei. Aceasta enzima inhiba producerea de colesterol.
Printre beneficiile acestui supliment natural se numara:
Controlarea nivelului colesterolului – lovastatinul principalul monacolin activ existent in drojdia de orez rosu, s-a dovedit a fi extrem de eficient in reducerea valorii colesterolului.
Diabetul – unele studii au aratat ca drojdia de orez rosu este benefica si in cazul persoanelor cu diabet si hipoglicemie.
Ingrediente: Drojdie de ores rosu-300 mg, Monascus purpuréus 0.4%, stearat de magneziu vegetal, siliciu.


Mod administrare: 2 capsule pe zi.


Prezentare: 60 capsule.

« inapoi
Magazin suplimente nutritive pentru scaderea colesterolului rau, creste colesterolul bun, scad trigliceridele, antioxidanti, suplimente pentru articulatii dureroase, suplimente naturale pentru sistemul cardiovasular, produse naturiste care elimina toxinele din corp si detoxifica organismul, suplimente pentru digestie usoara, insmonie si stres, naturiste pentru menopauza si naturiste pentru prostata, plante pentru a proteja ficatul si naturiste pentru a slabi sanatos, produse naturiste pret, pastile slabit naturiste pret, medicamente naturiste preturi.