No block: FORMATTED_STANDARD_PRICE in file: templates/products_more.tpl
Articulation (60 capsule) - Afrodisiace naturale, libidou, tonus sexual

Comanda acum

Pret: 0.00 Lei
Cantitate:
printeaza
Articulatii

Articulation (60 capsule)

Articulatii produs

Aceasta sinergie de patru plante calmeaza, intareste si protejeaza articulatiile.

Supliment dietetic care combina mai multe plante, gheara diavolului, bambus, coada-calului si coacaze negre, aceasta va ajuta la ameliorarea, consolidarea si întarirea articulatiilor dumneavoastra. Gheara diavolului, eficacitatea glicozidelor a fost în mod repetat invocat de oameni de stiinta, va calma articulatiile cele mai dureroase, coacaze negre bogate in flavonoizi poate proteja articulatiile de radicalii liberi si în cele din urma coada-calului si bambus sunt în mod natural bogate dioxid de siliciu va ajuta de calciu pentru a lega si de a promova mobilitatea articulatiilor prin actiunile lor remineralizant.


Gheara dracului beneficii:
Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens) este o planta originara din Sud-Estul Africii al carui nume provine de la fructele neobisnuite acoperite de gheare miniaturale. Are efect analgezic, spasmolitic, scade febra, inhiba secretia de tromboxan si leucotriene avand astfel rol antiinflamator, stimuleaza actiunea limfocitelor, stimuleaza secretia de interleukine, antioxidant, hipoglicemiant, antiagregant plachetar. Studiile stiintifice au obiectivat eficienta acestei plante contra afectiunilor reumatice (artrita si poliartrita reumatoida, artroza, durerilor musculare, nevralgiilor de trigemen si nevralgiilor în general, aritmiilor cardiace, hipertensiunii arteriale, durerilor menstruale, tulburarilor de premenopauza.


Bambus Tabashir beneficii:
Bambusul este un medicament de baza de plante vechi si de tratament a fost folosit de mii de ani în Asia si se duce de multe nume: tabasheer, tabashir, banslochan, bambus, dioxid de siliciu bambus, praf de bambus, bambus seva, lacrimi si bambus. Tabashir, utilizate în tibetana ayurvedica, si medicina chineza din plante, este considerat un stimulent, astringent, febrifug, tonic, antispasmodic, si afrodisiac. Este folosit în caile de atac pentru gat, raceli, iritatii în gat, congestia sinusurilor, si tuse.


Coada Calului beneficii:
Coada calului contine 5-7% acid silicic, nicotina, palustrine, palustridine, fitosterol, beta-sitosterol, acid malic, vitamina C, ulei volatil, saruri de potasiu, etc.. Componentele active din planta au efecte antimicrobiene, antiseptice, anti-inflamatorii; de asemenea conserva acuitatea vizuala si stimuleaza fluxul de sange.
Efecte terapeutice ale plantei
- bronhodilatator, datorita uleiului volatil;
- expectorant, tot prin uleiul volatil;
- antiinflamator, datorita acidului salicilic si acidului malic;
- antimicrobian, prin equisetonina si uleiul volatil;
- diuretic, prin acidul malic si flavonoizii continuti;
- antiseptic urinar si genital, datorita equisetoninei;
- scade nivelul colesterolului si reduce absorbtia acestuia, datorita flavonoizilor, acidului malic si a fitosterolilor;
- cicatrizant, prin bioxidul de siliciu, equisetonina si uleiul volatil continute.
- intareste sistemul imunitar, gratie flavonoizilor si a vitaminei C. Eficienta in sustinerea sistemului imunitar este totusi destul de redusa.


Coacazele negre beneficii:
Cercetatorii de la Institutul Scotian Crop Research au descoperit recent ca "modestele" coacaze negre contin o cantitate foarte mare de vitamine, minerale si antioxidanti. Ele sînt bogate în vitamina C, care favorizeaza absorbtia fierului, mentine sanatatea pielii, a oaselor si a dintilor, în acelasi timp, accelerînd procesul de vindecare a bolilor. "Coacazele negre au de patru ori mai multa vitamina C decît portocalele", a declarat dr Joanne Lunn, de la Fundatia Britanica de Nutritie.
Aceste fructe contin, de asemenea, un nivel ridicat de antocianina, un antioxidant care le confera culoarea specifica si despre care se crede ca favorizeaza vindecarea afectiunilor inimii, a cancerului si a diabetului. Cu cît fructul este mai negru, cu atît contine mai multa antocianina.
În plus, coacazele negre pot determina întîrzierea si prevenirea declansarii maladiei Alzheimer. În cadrul unui studiu efectuat de curînd în Noua Zeelanda, au fost descoperiti compusi care pot bloca distrugerea celulelor care provoaca boala.
Administrare: 4-6 capsule pe zi.
Compozitie:  Gheara dracului (Gheara diavolului) (155 mg) - Bambus tabashir (51 mg) – Coada-Calului (51 mg) – Coacaze negre (51 mg)
Prezentare: 60 de capsule.

« inapoi
Magazin suplimente nutritive pentru scaderea colesterolului rau, creste colesterolul bun, scad trigliceridele, antioxidanti, suplimente pentru articulatii dureroase, suplimente naturale pentru sistemul cardiovasular, produse naturiste care elimina toxinele din corp si detoxifica organismul, suplimente pentru digestie usoara, insmonie si stres, naturiste pentru menopauza si naturiste pentru prostata, plante pentru a proteja ficatul si naturiste pentru a slabi sanatos, produse naturiste pret, pastile slabit naturiste pret, medicamente naturiste preturi.