No block: FORMATTED_STANDARD_PRICE in file: templates/products_more.tpl
Desmodium Bio (200 caps) - Afrodisiace naturale, libidou, tonus sexual

Comanda acum

Pret: 0.00 Lei
Cantitate:
printeaza
Hepatoprotectoare

Desmodium Bio (200 caps)

Desmodium Bio 200 capsule

SUPLIMENT ALIMENTAR pentru ficat

Supliment natural care ajuta ficatul, in diversele sale functii.

 Desmodium este un extract dintr-un arbust originar din tarile tropicale si actioneaza favorabil (ca si in cazul meu, pot afirma acest lucru) in cazurile de hepatite virale, toxice, icter, etc. avand un efect binefacator chiar in cazurile de leziuni hepatice, dar si in cele de oboseala cronica, slabire pronuntata, lipsa poftei de mancare.

Timp de secole, vindecatorii traditionali si medicii au folosit extracte de plante pentru a trata diverse afectiuni, in special boli de ficat, cum ar fi hepatita, si atacuri de astm. 

- Introdusa in Europa de medici francezi  au descoperit in timp ce lucreaza in Africa, adscendens Desmodium este acum folosit de terapeuti pentru a trata anumite boli hepatice. 


- Desmodium pare sa produca rezultate rapide in hepatita virala acuta insotita de simptome, inclusiv icter, astenie (slabiciune) si a modificat parametrii biologici cum ar fi transaminazelor. Icter si astenia dispar intr-o saptamana si parametrii 
 biologici au revenit la normal in termen de 2 pana la 4 saptamani. Un studiu de 32 de cazuri de hepatita acuta virala arata ca efectele Desmodium sunt rapide si permanente, atat timp cat boala este tratata prompt, in termen de cateva zile de a fi prezenta. Tratamentul este mai putin eficace atunci cand a inceput mai tarziu, desi exista inca efecte asupra parametrilor biologici. Se pare ca tratamentul precoce previne boala de a deveni cronica. 

- Un studiu pe 47 de pacienti cu hepatita B, efectuat la Spitalul Bamako din Mali, a aratat ca Desmodium a dus la o reducere rapida in icter, transaminazelor si bilirubinei. In aproape jumatate din pacienti, parametrii biologici imbunatatit in termen de 45 de zile de tratament. Intr-un studiu clinic preliminar in Italia de 41 de pacienti cu hepatita C, Desmodium a produs semne de imbunatatire in functia hepatica in 58% din cazuri, cu nici un efect in 26%. 


- in timpul chimioterapiei, deteriorarea ficatului pot aparea, semnificat prin valorile transaminazelor; Desmodium apare pentru a produce imbunatatiri. 


- In Ghana, vindecatorii traditionali Desmodium folosi pentru a controla atacuri de astm. Studii pe animale efectuate pentru a stabili mecanismul Desmodium de actiune in aceste cazuri au aratat ca Desmodium are un efect relaxant asupra musculaturii netede din plamani si ca acesta inhiba contractiile si constrictions provocate de eliberarea de substante in reactii alergice.


Compozitie: 200 mg per capsula Desmodium ascendans Bio.

Mod administrare: 4-6 capsule pe zi.

Cantitate: 200 de capsule

« inapoi
Magazin suplimente nutritive pentru scaderea colesterolului rau, creste colesterolul bun, scad trigliceridele, antioxidanti, suplimente pentru articulatii dureroase, suplimente naturale pentru sistemul cardiovasular, produse naturiste care elimina toxinele din corp si detoxifica organismul, suplimente pentru digestie usoara, insmonie si stres, naturiste pentru menopauza si naturiste pentru prostata, plante pentru a proteja ficatul si naturiste pentru a slabi sanatos, produse naturiste pret, pastile slabit naturiste pret, medicamente naturiste preturi.