No block: FORMATTED_STANDARD_PRICE in file: templates/products_more.tpl
Muira Puama (60 capsule) - Afrodisiace naturale, libidou, tonus sexual

Comanda acum

Pret: 35.00 Lei
Cantitate:
printeaza
Afrodisiace

Muira Puama (60 capsule)

Muira Puama (60 capsule)

Muira puama Denumit si “lemnul potentei”, muira puama este un foarte puternic stimulent si afrodiziac, derivat din scoarta copacului cu acelasi nume. Coaja arbustului care creste in jungla amazoniana este mestecata cruda sau fiarta, pentru a obtine un ceai cu efecte afrodiziace, consumat de obicei de catre amerindienii din triburile care traiesc in preajma fluviilor Amazon si Orinoco.

Afrodiziac unic, muira puama este folosit si la tratamentul afectiunilor neuromusculare, gripei si problemelor menstruale. Printre altele, poate preveni chelia. Muira puama poate oferi senzatii erotice atat de puternice incat unul dintre parteneri poate lesina in timpul actului sexual.

Administrarea sa este o problema ce tine de moralul si liberul arbitru al fiecaruia, datorita faptului ca acest puternic stimulent poate oferi dependenta atat femeilor cat si barbatilor. Muira puama este foarte apreciat de triburile amazoniene datorita senzatiei de euforie care se instaleaza in organism dupa terminarea actului sexual.

-Afrodiziac unic, muira puama este folosit si la tratamentul afectiunilor neuromusculare, gripei si problemelor menstruale.

-Printre altele, poate preveni chelia.

-Muira puama poate oferi senzatii erotice atat de puternice incat unul dintre parteneri poate lesina in timpul actului sexual.

-Administrarea sa este o problema ce tine de moralul si liberul arbitru al fiecaruia, datorita faptului ca acest puternic stimulent poate oferi dependenta atat femeilor cat si barbatilor.

-Muira puama este foarte apreciat de triburile amazoniene datorita senzatiei de euforie care se instaleaza in organism dupa terminarea actului sexual.

-Tonic neuromuscular

-Afrodisiac masculin

-Tratament impotenta

-Astenie sexuala (scaderea libidoului, tulburari de dinamica sexuala)

-Infertilitate

-Astenie generala si depresie

-Sindrom premenstrual

-Gastrita de stress

Administrare: 4-6 capsule pe zi.

Compozitie: Muirapuama 250 mg/capsula.

Prezentare: 60 de capsule.

« inapoi

director.customdesign.ro Portal Novaci - Ranca Desene de colorat Directory web publisite EU